Si tens algun dubte, ja saps, pregunta’ns!

"*" indicates required fields

Condicions

Aquest camp només és per validació i no s’ha de modificar.

La Iera som una associació de persones artesanes i creadores de la Garrotxa i com a tal necessitem que a les persones que en formem part tinguem algun vincle amb la Garrotxa, per això ho demanem en el formulari.

QUÈ COMPORTA SER SÒCIA?: Pagar una quota anual, aquest any de 75 €. I ser sòcia implica poder participar en els diferents cercles de treball. Tenir visibilitat a la xarxa (web i Instagram) individualment i com a grup. Intercanviar amb altres persones coneixements, problemes i solucions. Participar i/o organitzar fires, mercats, pop ups, activitats… Crear sinergies amb altres associacions, entitats, administració…

Som una organització sociocràctica. (La sociocràcia fa referència a una forma de presa de decisions i que permet a una organització de comportar-se com un organisme viu, i d’autoorganitzar-se i autocorregir-se. L’objectiu més important és el de desenvolupar la coparticipació i la corresponsabilitat dels actors, atorgant poder a la intel·ligència col·lectiva al servei de l’èxit de l’organització). Ens organitzem en cercles de forma descentralitzada i compartim coneixement a través de les nostres eines de comunicació interna. El grup actiu es troba un cop al mes per organitzar les activitats que es duen a terme i les assemblees generals són un cop cada tres mesos. A més, segons les activitats que es porten a terme es creen cercles específics de treball. Cada creador participa en allò que pot i vol.

"(obligatori)" indicates required fields

Nom(obligatori)
Max. file size: 2 MB.

Condicions

Aquest camp només és per validació i no s’ha de modificar.

Estàs interessat/da en participar en l’organització o en posar parada en una fira?

"*" indicates required fields

Opcions

Condicions

Aquest camp només és per validació i no s’ha de modificar.