Fes-te còmplice!


Convertint-te en Còmplice ajudes a la programació de tallers, a tenir un espai on fer diverses activitats relacionades amb l’artesania, a professionalitzar la nostra comunicació i contribueixes segurament, o això esperem, a que creixem més en sòcies creadores que es vulguin sumar a l’Associació i ser una representació total del món artesà de la Garrotxa.

Registreu un compte nou

Ja fa dies, per no dir anys, que estem pensant en com fer créixer l’associació per tenir recursos que ens donin més visibilitat i dignificar els productors que tenim a la Garrotxa. Fins al moment només ens sostenim amb les quotes de les sòcies creadores i alguna subvenció que ens donen; que cada vegada és més difícil aconseguir.

Per tant, hem decidit tirar endavant la campanya CÒMPLICES!

Què reps a canvi de 40 €?

Preferència en la inscripció als tallers creatius que es programin a l’espai La Iera; donant accés a la inscripció uns dies abans que la resta de públic.

Obtenir un VAL PER 10 € bescanviable per una compra a una sòcia de la Iera (en fires d’artesania o en la seva botiga / taller o posant-se en contacte amb el creador directament).