Tallers i Activitats

De Dimecres 1 de maig de 2024 a Divendres 31 de maig de 2024

Exposició

Recorregut, De la Inspiració a l’Obra

Estel Wissing

Activitat gratuïta / Taquilla inversa

L’exposició la conformaran: Estampats emmarcats, acompanyats dels esbossos amb anotacions. A vegades tenim ganes de saber com és el recorregut fins arribar a l’obra final… Per tant, m’agradaria mostrar quins passos he seguit per inspirar-me i desenvolupar la meva idea. En el meu cas, seria el procés de creació d’un estampat o il·lustració. Fent des d’esbossos amb llapis, passant per aquarel·la i transformant-ho en patró o dibuix digitalitzat, fins arribar a una simetria que em complau. Amb aquesta exposició m’agradaria convidar a entendre i a veure la meva manera de crear.
De Dijous 9 de maig de 2024 a Dijous 25 de juliol de 2024

Trimestral

Porta la Cadira, taller de tapisseria

Anna Herrero

Preu: 80 €
Durada: De maig a juny, cada dijous.
En aquest taller treballarem individualment un element petit, com ara una cadira o tamboret. L’encoixinat el podrem realitzar tant amb materials tradicionals com són les molles i crin el vegetal o amb materials moderns.
Divendres 31 de maig de 2024

Cicle

Tardes d’Art: Totes a Taula!

Cristina Simon

Activitat gratuïta / Taquilla inversa
Durada: El divendres a les 18 h
En aquesta sessió parlarem de l’obra emblemàtica de Judy Chicago, The Dinner Party i concretament dels plats de ceràmica i serveis d’una taula molt ben parada per a una gran ocasió. Sessió conduïda per Cristina Simon amb la col·laboració de @roigdecoure
Dissabte 1 de juny de 2024

Exposició

Necessitat de veure’m

Alícia Port

Activitat gratuïta / Taquilla inversa
Durada: 3 hores
Exposició fotogràfica amb posibilitat d’interacció i compra d’obres o donacions voluntàries
Divendres 7 de juny de 2024

Monogràfic

La cera verge, un regal de la natura

Anna Herrero

Preu: 60 €
Durada: 3 hores
Taller on aprendre a reconèixer la cera verge a partir les seves característiques, la seva olor i el seu comportament davant la temperatura. Com s’ha fet servir al llarg dels anys. Aprofitar aquestes propietats per fer productes d’ús domèstic i professional. Després d’una introducció sobre les propietats de la cera. aprendrem a fer una cera especial per a protegir la fusta, també una cera per nodrir els articles de pell i ungüents protectors de llavis i mans. Cada participant s’endurà un dels tres productes.
Dissabte 8 de juny de 2024

Monogràfic

Sandàlies barefoot

Bego Morando

Preu: 70 €

Aprendrem a fer-nos unes sandàlies sense màquines industrials. Farem els patrons i muntarem la sandàlia ajustada al nostre peu. Talles de la 36 a la 42.
Dissabte 15 de juny de 2024

Monogràfic

Aros de plata

Blanca Makani

Preu: 70 €

En aquest taller farem unes arracades tipus aro senzilles.
Dissabte 6 de juliol de 2024

Monogràfic

Sandàlies amb sola anatòmica

Bego Morando

Preu: 70 €

Aprendrem a fer-nos unes sandàlies. Ens farem els patrons i muntarem la sandàlia ajustada al nostre peu. Talla de la 36 a la 46.