Activitats Espai La Iera

Tallers Trimestrals / Tardor – Hivern 2023

curs trimestral espai la iera 4rt trimestre 2023 tapisseria

Iniciarem el taller entapissant varies cadires amb molles, utilitzant materials i eines tradicionals. Treballarem en equips de dues o tres persones.

Una vegada familiaritzades amb les eines i el procediment treballarem individualment un element petit, com ara una cadira o tamboret*.

L’encoixinat el podrem realitzar tant amb materials tradicionals com moderns.

Per inscripcions escriviu un mail a tallers@laiera.cat

curs trimestral espai la iera 4rt trimestre 2023 mastermind creatiu collage

El mastermind creatiu de collage és un espai per conectar amb tu mateixa, amb les altres i amb la creativitat. A aquest taller farem servir diverses tècniques i materials, aprendràs a recopilar, barrejar textures i experimentar per fer les teves peçes. Veurem com el collage és més que tallar i enganxar, és una eina on trasladar les emocions i explicar les nostres històries.

Per inscripcions escriviu un mail a tallers@laiera.cat

curs trimestral espai la iera 4rt trimestre joieria artística

Aquest curs et donarà noves eines de disseny i tècniques de joieria. A partir de les teves inquietuds i nivell, dissenyaràs i realitzaràs les teves pròpies joies amb metall i altres materials que vulguis incloure en les teves peces. Podràs desenvolupar el teu pròpi estil i experimentar amb tècniques, i materials nous. 

Per inscripcions escriviu un mail: tallers@laiera.cat

curs trimestral espai la iera 4rt trimestre 2023 dibuix i expressió graficoplàstica

Partint dels teus interessos, anirem introduint de forma natural noves tècniques.

En aquestes classes aprendràs a aplicar-les a les teves obres. Treballaràs desde el teu nivell actual, i a partir de l’experimentació i aplicació de les tehories, aconseguiràs assolir un nou nivell a les teves creacions graficoplàstiques.

inclou materials bàsics

Per inscripcions escriviu un mail: tallers@laiera.cat

‘Il·lustrar’ vol dir ‘il·luminar’, és a dir, aportar una mica de llum, ajudar al fet que percebem millor el que tenim davant acompanyant-ho de traços, formes i colors. En aquest taller il·luminarem i ens deixarem il·luminar per la natura, la mirarem amb nous ulls i així la representarem i explorarem alguns dels seus secrets usant diferents tècniques i dinàmiques d’il·lustració.

inclou materials bàsics

Per inscripcions escriviu un mail: tallers@laiera.cat